Charlie Chaplin:

Toen ik van mezelf begon te houden, zag ik in dat mijn gedachten met me aan de haal kunnen gaan en me een naar gevoel kunnen geven. Maar toen ik mijn hart liet spreken, werd mijn mind een waardevolle bondgenoot. Nu noem ik deze verbinding de wijsheid van het hart.

Spirituele coaching

Wij leven nu in een dualistische chaotische maatschappij waar oude structuren aan het uiteenvallen zijn en nieuwe structuren nog niet volledig gevormd zijn. Daar is behoefte aan draagvlak van therapeutisch en energetisch begeleiding met ruime bewustzijnsvelden. Ik voel me ook medeschepper als begeleider en geleider. Als Spiritueel coach werk ik intuïtief met ondersteuning van Archetype healing. De Archetype healing biedt ik als keuzemogelijkheid aan om op deze manier begeleid te willen worden.

Met healing energie ondersteun ik krachtig het proces om van het hoofd naar het hart te kunnen gaan, ik geleid angst en pijn naar compassie en genezing. Het is steeds weer een dankbaar gevoel dat ik Archetype Healing als instrument in kan zetten in mijn werk.

Archetype Healing is een energie - overdracht die voortkomt, uit een hogere dimensie waar zelfgenezende en voedende levenskracht alom aanwezig is. Deze energie maakt mogelijk dat we kunnen ademen en leven op deze aarde.

Ik kan gericht behandelen op:

  • Emoties, gedachten patronen en bewustzijn
  • Trauma’s
  • Energievelden en chakra’s

 

Deze healing methode is ontwikkeld door Collin Bloy uit Spanje vanuit inspiratie die hij door kreeg. Hij kwam 30 jaar geleden in de belangstelling doordat hij als medisch adviseur van voetbalclub Barcelona in een TV programma uitleg gaf aan artsen over zijn manier van werken met deze methode. Sinds 20 jaar wordt deze methode ook in Nederland toegepast.

Voel je jezelf aangetrokken om de transformatie aan te gaan van ego naar hart, je verlangen groot is om naar bewustzijnsverandering te gaan en dit uit te dragen naar de wereld ?

Je bent welkom.